У Львові повідомили про підозру бойовику, що вже понад 8 років воює на боці ворога

1561 0
Досудове розслідування проводять слідчі управління СБУ у Львівській області.
фото: прокуратура львівської області

фото: прокуратура львівської області

Бойовику російської армії, який більш як 8 років воює на боці ворога, повідомили про підозру. За даними слідства, уродженець Луганської області у 2014 році залишив посаду директора комунального підприємства та добровільно перейшов на бік ворога. 

«За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури заочно повідомили про підозру громадянину України за фактами державної зради, участі у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України)», – йдеться в повідомленні прокуратури. 

Читайте також: Мешканець Бучі спочатку допомагав окупантам, а потім подався в добробат

Чоловік вступив у незаконне збройне формування «Народної міліції» терористичної організації так званої «ЛНР». Підозрюваний проходив службу у гаубично самохідно-артилерійському дивізіоні, обіймав посаду артилериста із позивним «Котес».

Досудове розслідування проводять слідчі управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова виніс вироки учасникам незаконних збройних формувань «Луганської народної республіки». За матеріалами справи, чоловіки 23 лютого 2022 добровільно прибули до пункту збору мобілізованих терористичної організації «ЛНР» і вступили до її лав. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!