У Львові повідомили про підозру керівнику молодіжного табору, який розбещував дівчат-підлітків

2570 0
Правоохоронці зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів.
Photo by Gabriel Benois on Unsplash

Photo by Gabriel Benois on Unsplash

У Львові слідчі викрили зловмисника, 46-річного львів’янина, причетного щонайменше до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Ним виявися 46-річний львів’янин, на той час керівник одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів.

«Слідчі спільно з співробітниками інших підрозділів поліції Львівщини провели колосальну роботу. Були встановлені жертви зловмисника, на сьогодні – молоді жінки. Але у той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти», – каже очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Проте правоохоронці зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів. Максимальне покарання, відповідно до ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!