У Львові повідомили про замінування дев’яти торгових центрів

4278 0
Для пошуку вибухівки з приміщень евакуювали три тисячі працівників та відвідувачів.

Вчора ввечері, близько 21.30 год. анонім повідомив поліцію про замінування відразу дев’яти торгових центрів Львова. Для пошуку вибухівки з приміщень евакуювали три тисячі працівників та відвідувачів. Про це повідомив Департамент цивільного захисту населення Львівщини.

Читайте також: Вимагали 5 мільйонів. У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу та аеропорту

Анонім повідомив, що заміновано такі торгово-розважальні центри, як: «Victoria Gardens», «King Cross Leopolis», «Forum Lviv», «Магнус», «Опера Пасаж», «Роксолана», «ІнтерСіті», «Скриня», «Сихів».

Анонім вимагав 20 мільйонів доларів викупу.

Спецслужби негайно виїхали до торгово-розважальних центрів та оглянули приміщення і прилеглі території.

Читайте також: Через підозрілу сумку із залізничного вокзалу Львова евакуювали понад 200 людей

Зараз поліцейські встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, що наприкінці листопада львівські поліцейські отримали анонімне повідомлення про замінування приміщень Головного залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького. Серед вимог – перерахувати 5 мільйонів гривень. 

У серпні до поліції надійшло повідомлення від працівників головного залізничного вокзалу міста Львова, що на пл. Двірцевій знайшли підозрілу сумки, яку виявили в одному із залів очікування. Напередодні на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Тоді працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. Працівників та пасажирів також евакуювали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!