У Львові повідомили про замінування готелів, аеропорту та залізничного вокзалу. Доповнено

3534 0
Аеропорт та вокзал на час перевірки працюватиме без змін.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Невідомі повідомили про замінування готелів, аеропорту та головного залізничного вокзалу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

Як написав на своїй сторінці у Facebook депутат ЛМР Ігор Зінкевич, ідеться про готелі «Панорама» (пр. Свободи, 45), Saint Feder (Звенигородська, 3), Danylo Inn (Галицька, 20), Cisar (Городоцька, 65), Готель Inn Lviv (Романчука, 15).

Повідомлення надійшло на електронну пошту поліції близько 10:15. Наразі у поліції з’ясовують точний перелік імовірно замінованих будівель та перевіряє їх. Аеропорт та вокзал на час перевірки працюватиме без змін.

Доповнено.

Правоохоронці обстежили міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, Головний залізничний вокзал та п’ять готелів – на проспекті Свободи та на вулицях Звенигородській, Галицькій, Городоцькій і Романчука. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!