У Львові анонім повідомив про замінування кількох вулиць

7838 0
Повідомляють, що вибух має відбутися о 2:00 год вночі 2 лютого.
Фото: УНН

Фото: УНН

Ввечері 1 лютого на «гарячу лінію» Львова надійшло анонімне повідомлення про замінування кількох вулиць. Йдеться про вулиці Весняна, Тракт Глинянський, Сонячна, Шевченка та Бандери, повідомили у пресслужбі міської ради.

Повідомляється про те, що вибух має відбутись о 2:00 год 2 лютого.

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська повідомила Tvoemisto.tv, що повідомлення про замінування надійшло близько 19:00 год. Наразі всі служби працюють, обстежують вулиці на наявність вибухонебезпечних речовин чи предметів.

Також правоохоронці встановлюють особу, яка повідомила про замінування.

Нагадаємо, 12 січня у Львові надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання. Після цього у місті надійшли ще два повідомлення про замінування двох гіпермаркетів.

Напередодны також шукали вибухівку у ліцеї на Сихові. А день перед тим у Львові повідомили про замінування технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». 

Також згодом повідомляли про замінування низки торгових центрів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!