У Львові повідомили про замінування коледжу Львівської політехніки

2039 0
Через замінування евакуювали студентів та викладачів навчального закладу.
фото: львівська політехніка

фото: львівська політехніка

У поліції повідомили про замінування технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Повідомлення надійшло на електронну скриньку закладу близько 13:30. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

Йдеться про коледж на проспекті Святого Івана Павла ІІ, 15 у Львові. Через замінування евакуювали студентів та викладачів навчального закладу. На місці працювали: слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини.

Нагадаємо, що напередодні у Львові надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!