У Львові повідомили про замінування трьох закладів вищої освіти. Оновлено

5107 1
Викладачів та студентів із приміщення вишів евакуювали.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 16 вересня, близько 8 ранку на електронну скриньку Головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування трьох закладів вищої освіти. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області.

Йдеться про ЛНУ Ім. Івана Франка, НУ «Львівська політехніка», а також – Академію Сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного. Викладачів та студентів із приміщення вишів евакуювали.

Читайте також: На Львівщині з'являться дільничні офіцери громади

На місця виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Правоохоронці проведуть обстеження приміщень на наявність вибухонебезпечних предметів.

Оновлено. Станом на 17:10 поліцейські встановили, що повідомлення про замінування трьох львівських вишів виявилось неправдивим. Вони встановлюють особу зловмисника. Відкрили кримінальне провадження.




Читайте також:
16 Вересня, 2019 19:52
Северин Студентів ЛНУ попередили лише під кінець 3 пари(близько 13:05). Евакуації не проводили,на момент повідомлення багато студентів знаходилося в будівлі університету і біля неї.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!