У Львові повідомили про замінування відділень поліції та кількох шкіл

4630 0
Повідомлення надійшло про замінування відділень національної поліції по всій країні, у тому числі у Львівській області.
Фото: Поліція Львівської області (фото умовне)

Фото: Поліція Львівської області (фото умовне)

Учора вдень невідомі особи повідомили про замінування відділень національної поліції по всій країні, у тому числі у Львівській області. Повідомлення про замінування надійшло в ГУНП у Дніпропетровській області, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Обстеження провели у 31 адміністративному приміщенні, з яких евакуювали 416 людей. Вибухових пристроїв не виявили.

Читайте також: У СБУ заявили про потужну хвилю гібридної війни

А у ввечері 17 лютого, о 20:34, на електронну адресу колцентру СБУ надійшло повідомлення про замінування кількох навчальних закладів Львова. Серед них – ліцей № 8 на вул. Підвальній, 2, школи № 60 на вул. Полтави, 32 та школи № 8 (1-4 класів) на вул. Олекси Довбуша, 20. Вибухових пристроїв також не виявили.

Поліція проводить заходи із розшуку осіб, які надали неправдиві повідомлення.

Нагадаємо, що Львові з початку року кілька разів повідомляли про замінування всіх шкіл Львова, торгових центрів, аеропорту, а також кількох вулиць Львова. А 8 лютого СБУ заявила, що ліквідувала 18-тисячну ботоферму у Львові, яка «мінувала» об'єкти. Також СБУ оприлюднила заяву, що за хвилею псевдозамінувань в Україні стоїть Росія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!