У Львові повідомили про замінування ТЦ «Вікторія Гарденс». Доповнено

4571 0
Із приміщень центру проводять евакуацію відвідувачів.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 5 жовтня, надійшло повідомлення про замінування «Вікторія Гарденс», що на вул. Кульпарківській, 226а у Львові. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці комплексу.

«У зв'язку з отриманим анонімним повідомленням про замінування ТРК Victoria Gardens з 15:20 год розпочато вимушену евакуацію. ТРК тимчасово припинив свою роботу», - ідеться в повідомленні.

Орієнтовний час відновлення роботи - близько 17:30.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції, повідомлення про нібито замінування ТЦ надійшло о 14:30. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, працівники управління патрульної поліції та фахівці інших служб. Евакуювали 2500 відвідувачів та працівників.

Після обстеження території вибухонебезпечних пристроїв не виявили. Тепер правоохоронці розшукують аноніма, від якого надійшло неправдиве повідомлення.

Додамо, що це вже не перше цього тижня повідомлення про замінування цього торгового центру. 3 жовтня із ТЦ евакуювали 1500 відвідувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!