У Львові повідомили про замінування вокзалу та двох торгових центрів. Оновлено

12331 0
Загалом за день у Львові повідомили про замінування п'ять разів.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Аноніми повідомили про замінування вокзалу, ТРЦ King Kross Leopolis та Forum Lviv. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, анонім не вказав, який саме вокзал заміновано, тож правоохоронці перевіряли спершу залізничний, а потім інші вокзали міста. На місцях працювали кінологи, вибухотехніки та поліція, людей евакуювали. Вибухових пристроїв правоохоронці не виявили.

Додамо, що радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко сказав, що сьогодні впродовж дня поліція відслідковує надзвичайно високу активність повідомлень про замінування, повідомляє прес-служба МВС. За його словами, усі вони надходять з тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, що сьогодні о 13:20 невідомий надав неправдиву інформацію про замінування аеропорту. Рятувальникам довелось евакуювати 700 людей.

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!