У Львові повністю заборонили продаж алкоголю

2011 0
Заборона стосується як магазинів та мереж, так і закладів громадського харчування.
фото: hate.trust.ua

фото: hate.trust.ua

У Львові від сьогодні, 1 березня, повністю заборонили продаж алкогольних напоїв. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Враховуючи напруження на фронті, від сьогодні у Львові повністю заборонено продаж алкогольних напоїв. Воєнний стан не передбачає будь-яких дискусій при прийнятті таких рішень. Усі, хто порушуватимуть це розпорядження – будуть відповідати перед законом», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: У деяких львівських готелях підняли ціни на номери. Власників просять підтримати біженців

Це, за його словами, стосується як магазинів та мереж, так і закладів громадського харчування.

«Наша армія воює з окупантом, а на наші міста сипляться авіаудари. Святкувати будемо після перемоги!», – додав віню

Нагадаємо, що ще вчора у Львові заборонили продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування з 18:00 до 12:00 години дня. Тоді міський голова Андрій Садовий пояснював, що повністю заборонити не можуть, бо може з'явитися тіньовий ринок, який не буде контролюватися.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!