Політична реклама

У Львові пойде фест активного туризму і дозвілля «Манівці»

1440 0
У Львові 22-24 вересня відбудеться традиційний осінній фестиваль активного туризму і дозвілля «Манівці». Про це повідомляють організатори заходу.

Фест присвячений Всесвітньому дню туризму. Цього року він пройде вшосте.Мета фестивалю: організація здорового відпочинку львів’ян у сфері активного туризму та дозвілля; пропаганда внутрішнього туризму у Львівській області, знайомство з видами екстремального туризму та дозвілля (зокрема водного, пішого, вело- та автотуризму, скелелазіння, слеклайну, паркуру та каякінгу), що мають перспективи розвитку у Західній Україні.

Соціальною складовою фесту є популяризація рекреаційної зони Погулянка та активного відпочинку на противагу пасивному перебуванню на природі, а також залучення міських та районних команд області до змагань з туристського та рекреаційного багатоборства.

22 вересня змагатимуться команди підприємств і організацій, а також студенти. 24 вересня – школярі. Крім того, буде нагода позмагатись особисто – для цього треба прийти на Погулянку 23 вересня.

Місце проведення – центр творчості дітей та юнацтва Галичини та прилегла територія, паркова зона «Погулянка».

З деталями проведення фесту можна ознайомитися на Інтернет-сторінці фестивалю.

Нагадаємо, що цієї п'ятниці, 21 вересня, у Львові відбудеться акція "Велосипедом на роботу".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!