У Львові позмагаються молоді модельєри та дизайнери

2191 0
25 вересня в рамках Форуму моди та краси відбудеться ІV Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Битва модельєрів-2014». У рамках конкурсу планують провести благодійний аукціон для підтримки військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО.
Фото: vpu11.com.ua

Фото: vpu11.com.ua

Заходи конкурсу спрямовані на підвищення професійного та творчого рівня майбутніх фахівців сфери краси та дизайну, обмін досвідом стилістів і дизайнерів, повідомил у прес-службі Львівської міськради. Участь у конкурсі безкоштовна.

До участі у конкурсному перегляді приймають колекції у номінаціях «Етностиль» і «Модний образ». Кількість одиниць у колекціях – 5 – 7 шт.

Також в рамках Форуму краси та за підтримки ЛМР, 25 і 27 вересня відбудуться перукарські змагання «Галицький талант». Члени журі – досвідчені спеціалісти галузі, члени суддівських колегій України. Конкурс проводять у двох номінаціях: «Чоловіча вечірня зачіска» та «Жіноча вечірня зачіска».

Участь – безкоштовна.

Захід пройде в приміщенні Палацу спорту «Україна», вул. Мельника, 18. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!