Політична реклама

У Львові позмагаються велосипедисти

1751 0
23 лютого у Львові стартують змагання з велосипедного туризму «Snow bike - 2013», щорічним організатором яких є клуб велотуризму «Колесо вітрів». Уже традиційно змагання проводяться в останню неділю зими, як відкриття велосипедного сезону.

Цьогоріч змагання вперше відбуватимуться на велополігоні клубу, що знаходиться за адресою: вул. Володимира Великого, 125-А (Туристично-краєзнавчий центр «Княжий»).

У заході можуть взяти участь не лише спортсмени, а й усі охочі.

«Раніше змагання були більш спортивними - участь могли брати лише люди, що професійно займаються велоспортом.  Ми проводили їх на Чортових скелях, на Погулянці та в інших парках. Зараз - на велополігоні, де вищий рівень безпеки і отримання травм є майже неможливим, адже більшість цьогорічних учасників вперше змагатимуться на «Snow bike», - зазначає голова клубу «Колесо вітрів» Олександр Мякушко.

У програмі - традиційні дистанції для велосипедистів, а саме подолання природних перешкод («ТРІАЛ») та швидкісна їзда («ВЕЛОКРОС»).

Для того, щоб зареєструватись на змагання, потрібно до 22 лютого надіслати дані про себе (прізвище, ім’я та вік) на електронну скриньку Клубу: [email protected].

«Наразі зареєстровано близько 45 учасників. Робимо усе можливе, щоб залучити якомога більшу кількість дітей до змагань, пропагуючи, таким чином, здоровий спосіб життя серед молоді», - додає Олександр Мякушко.

Захід розпочинається об 11.00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!