Автобуси, адаптовані для людей з обмеженими можливостями, позначили на онлайн-карті

2395 0
На порталі EasyWay, за допомогою якого можна відстежувати рух громадського транспорту он-лайн, позначили маршрути Львова, де курсують автобуси, адаптовані для людей з обмеженими можливостями.
Фото: axisgmo.com

Фото: axisgmo.com

Наразі такі автобуси працюють на радіальних маршрутах 1А, 2А, 3А, 4А та на маршрутах 10 і 16 що з’єднують залічничний вокзал з ТРЦ “King Cross Leopolis“ та Сиховом.

Щоби побачити, де курсують адаптовані автобуси, достатньо навести курсор на піктограму автобуса на обраному маршруті. Якщо автобус адаптований, у правому верхньому куті з’явиться відповідний значок, розповів tvoemisto.tv технічний директор компанії EasyWay Іван Шерстюк.

«Якщо навести курсор на зупинку транспорту, відкриється вікно з прогнозованим часом прибуття автобуса. Адптовані автобуси позначені спеціальними іконками», - зазначив Іван Шерстюк.

Ця опція доступна лише для тих автобусів, рух яких можна відслідковувати он-лайн. Наразі львів’яни зможуть відслідковувати за допомогою додатку EasyWay рух автобусів на маршрутах, які обслуговує АТП-1.

Повна схема маршрутів, на яких працюють адаптовані для перевезення транспортні засоби, виглядає так: 

Фото: eway.in.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!