У Львові працівника суду затримали на хабарі

2028 0
Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Правоохоронці затримали працівника Львівського окружного адміністративного суду під час одержання хабара. За три тисячі доларів він обіцяв вплинути на вирок, інформує Головне управління Національної поліції Львівщини.

Учора, 20 листопада, поліцейські разом із працівниками СБУ затримали 57-річного мешканця Львова, під час одержання хабара. Правоохоронці встановили, що за три тисячі доларів, працівник відділу господарського забезпечення Львівського окружного адміністративного суду обіцяв громадянину, засудженому до трьох років позбавлення волі, посприяти у скасуванні вироку суду першої інстанції та перегляді справи на його користь.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.369-2 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!