У Львові працівників ІТ-галузі запрошують зіграти у волейбол: деталі

2851 0
У Львові впроваджують ІТ лігу з волейболу. Навесні цього року планують проведення 1-го сезону ліги – в тестовому режимі. Але у перспективі змагання хочуть зробити регулярними. Про те, як долучитися розповіли Tvoemisto.tv організатори.
фото: deafsportnews.in.ua

фото: deafsportnews.in.ua

Що таке Львівська ІТ ліга з волейболу?

Це змагання любителів цього виду спорту, що працюють в ІТ галузі. На весну 2016-го планується проведення 1-го сезону ліги у тестовому режимі. Проте організатори мають на меті зробити її регулярною – 1-2 сезони в рік, залежно від кількості та активності команд. Основна мета організації ліги – популяризація спорту (зокрема волейболу) в ІТ колах.

Хто може взяти участь?

До участі в ІТ лізі допускаються команди-представники ІТ компаній. Зазвичай в одній команді повинні бути працівники однієї компанії. Виключенням може бути збірна команда кількох (невеликих) компаній. Участь окремих гравців, що не є працівниками ІТ компаній, не передбачається. Також важливо, щоб гравці не були учасниками професійних турнірів протягом останніх 5-ти років. «Також думали про потребу проведення медогляду, щоб уберегтись від непередбачуваних обставин. Наразі питання відкрите» – зазначають організатори.

Як долучитися?

Для зголошення на участь команди в лізі – потрібно заповнити документ-реєстрацію. У ньому потрібно вказати ІТ компанію, яку ви представляєте, та назву команди. А у період між реєстрацією та початком змагань, потрібно подати список команди. Реєстрація команд триває до 29 лютого.

Скільки коштує?

ІТ ліга є некомерційною структурою і не має на меті отримання прибутку. У випадку організаційних потреб (суддівство, призи, тощо) можлива збірка вступних внесків із команд-учасниць в розмірі необхідному для забезпечення цих витрат. Витрати складають: оренду залів (варіант проведення турніру в кожному з залів де тренуються команди учасниці), оплату суддівства та призи.

Хто організовує?

На даний момент організаторами турніру є група активістів –  працівників ІТ компаній, а також адміністрація форуму.  

Підготувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!