Політична реклама

У Львові працює одна госпрозрахункова поліклініка

4591 2
У Львові лише одна стоматологічна поліклініка з 1988 року - від дня заснування, працює на госпрозрахунковій системі .

Усі послуги тут платні, оплата здійснюється лише через касу, повідомляють Головні новини Львова. Знаходиться поліклінка на проспекті Чорновола.

Натомість на чотири комунальні стоматполіклініки цьогоріч місто виділило 28 мільйонів гривень. Та безкоштовно там все одно нікого не лікують.

За словами очільника міської медицини Володимира Зуба, замість такого розбазарювання бюджету закон дозволяє запровадити офіційну плату.

Тотального переходу на госпрозрахунок у Львові не буде, бо у кожній поліклініці залишаться і безкоштовні комунальні кабінети, - вважає Володимир Зуб. Зате така реформа з міського бюджету вивільнить щонайменше 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, вчора депутати не підтримали внесення до порядку денного проекту ухвали щодо переведення на госпрозрахунок комунальних стоматологічних поліклінік.


Читайте також:
21 Березня, 2014 20:42
Львівянин 28 млн.грн. виділено на рік, 1/4 цієї суми уже використано, тобто за квартал - 7млн.грн., 15 млн.грн. треба зекономити, госпрозрахунок планується з 1 липня, за другий квартал планується використати ще 1/4 (7 млн.)Шановні чиновники! Проста арифметика дає відємний результат!!! А що тоді залишається на другу половину року для бюджетної стоматології для дітей, пільговиків і інших осіб, які мають "право вибору"?
21 Березня, 2014 20:25
666 ... най спочатку запровадять правдиву оплату за навчання на стоматолога ... нема чого вчити майбутніх " приватників" за державний кошт ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!