На правах реклами

У Львові працює перший приватний денний стаціонар для хіміотерапії. Фото

6983 0
Українські лікарі, які пройшли навчання в Ізраїлі, допомагають підібрати лікування і супроводжують протягом усього курсу.
Фото: Медичний центр "Дельта-Мед"

Фото: Медичний центр "Дельта-Мед"

У Львові в приватному медичному центрі «Дельта Мед» працює перший денний стаціонар для пацієнтів, які потребують лікування хіміотерапією. Про це Tvoemisto.tv повідомили у медичному центрі «Дельта Мед».

Медичний центр «Дельта Мед» є одним із перших серед приватних медичних центрів у Львові та в Західній Україні, що спеціалізується на лікуванні онкології. Серед іншого, тут працює перший приватний денний стаціонар, де хворі з онкологією можуть пройти курс хіміотерапії.

Читайте також: Відважні. Відверті історії жінок, які подолали рак

Хіміотерапія – це медикаментозне лікування захворювань, пов’язаних із швидким і неконтрольованим ростом клітин в організмі. Хоча хіміотерапія є ефективним способом лікування багатьох видів онкології, утім вона має ризик побічних ефектів. Тож цей метод потребує супроводу пацієнта лікарем-онкологом протягом усього курсу терапії.

«Лікування раку переважно є комбінованим. Саме тому хіміотерапію застосовують у поєднанні з хірургічною або променевою терапією. Препарати для хіміотерапії можна вводити у вигляді таблеток, капсул і рідин – через ін’єкції та крапельниці», – розповідають фахівці медичного центру «Дельта Мед».

Читайте також: Мода може вберегти від раку. Де на Львівщині найчастіше хворіють і що нового в лікуванні

Хіміотерапія може бути як єдиним призначеним способом лікування онкології, так і призначатись після хірургічного видалення пухлини чи у поєднанні з радіо- та променевою терапією. Окрім того, хіміотерапія допомагає підготуватись до інших видів лікування, зменшуючи новоутворення. Також буває паліативна хіміотерапія, що допомагає полегшити стан людини, хворої на рак. Усі ці види лікування пропонують у денному стаціонарі медичного центру «Дельта Мед».

Перевагами хіміотерапії у денному стаціонарі є те, що пацієнт водночас перебуває під наглядом усіх необхідних спеціалістів та не відірваний від звичних домашніх умов та родини. Також пацієнт уникає великої кількості стресів через часті госпіталізації, ризику зараження лікарняними інфекціями, має постійний контакт із онкологом та може отримати консультації інших вузькопрофільних спеціалістів.

«У нашому медичному центрі хіміотерапію проводять в амбулаторних умовах. У дружній атмосфері та сучасно обладнаному денному стаціонарі хіміотерапії пацієнти перебувають під постійною опікою висококваліфікованого медичного персоналу», – розповідають у медичному центрі.

Медичний центр «Дельта Мед» відрізняє високий рівень управління хіміотерапією та комфорт для пацієнта, зокрема відсутність черг через систему індивідуального запису.

«Наші фахівці мають  великий досвід у діагностиці та лікування онкологічних захворювань. Онкологи медичного центру постійно проходять стажування та удосконалення на базі провідних медичних установ Ізраїлю», – розповідають у медичному центрі «Дельта Мед».

Читайте також: У чорнобильській лікарні хочуть облаштувати пансіонат для батьків хворих дітей

Окрім першого денного стаціонару для проведення хіміотерапії, у медичному центрі «Дельта Мед» пропонують й інші методи лікування онкологічних захворювань. Серед них:

  • хірургічні втручання;
  • радіаційна терапія;
  • фармакотерапія;
  • гормональна терапія;
  • таргетна терапія;
  • імунотерапія;
  • генна терапія.

Медичний центр «Дельта Мед» також пропонує персональний підхід до пацієнта і використання новітніх методик діагностики та лікування, адже його партнерами є перевірені лабораторії та лікувальні центри.

Також перевагами медичного центру «Дельта Мед» є комфортабельні палати, персональний лікар та медична сестра, індивідуальний графік відвідування, можливість консультації вузькими спеціалістами, новітні схеми лікування та персональний підбір ліків, сервіс на рівні провідних клінік Європи за доступними цінами, перший приватний стаціонар хіміотерапії, можливість лікування препаратами клієнта.

Детальніше про роботу медичного центру «Дельта Мед» читайте у матеріалі Tvoemisto.tv Що нового в онкології та як у Львові працює приватний денний стаціонар.

Медичний центр «Дельта Мед» розташований у Львові на вул. Караджича, 29б. Отримати відповіді на запитання, що вас цікавлять, можна за номерами +38 (073) 740 3 740 та +38 (097) 740 4 740.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!