Політична реклама

У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука

2159 2
Роман львівського письменника Романа Іваничука «Манускрипт з вулиці Руської» отримав втілення у ресторації «Манускрипт на Руській». Інтер`єр приміщення, що розміщений у дворику на вул. Руській, 4, частково відтворює описи з книги, яка була написана 33 роки тому. Більше - дивіться нижче у сюжеті.

 

23 Травня, 2012 20:53
критик Бачив проект пропозицію цього закладу від молодих дизайнерів - набагато цікавіший і який передавав дух тої епохи, яка описана в книзі пана Романа Іваничука. Інтерєр який є зараз повністю сучасний, лише деякі аксесуари нагадують про цікаві події роману. Кухня хороша, персонал привітний.
3 Квітня, 2012 23:45
перехожий Непоганий концепт закладу... Головне, щоб не лише старша за віком богема, а й молоде покоління львівських митців і туристи почували себе у ньому комфортно. Тоді буде усвпіх!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!