У Львові працюватиме 60 інспекторів паркування замість 10

1598 0
Інспектори паркування працюватимуть поза центром міста.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Депутати Львівської міської ради погодили збільшення кількості інспекторів з паркування у Львові до 60 осіб під час пленарного засідання сьогодні, 11 березня.

Нові інспектори почнуть працювати у всіх районах міста та слідкуватимуть за тим, щоб водії не паркувалися на трамвайних коліях. Крім того, інспектори працюватимуть після 18:00 та у вихідні дні.

Читайте також: Як у Львові працюють інспектори з паркування. Фоторепортаж

Додамо, що наразі у Львові працюють лише 10 інспекторів переважно в центрі міста. ЛМР має невдовзі оголосити конкурс на вакантні посади, після проведення якого інспектори й почнуть працювати.

Нагадаємо, інспектори з паркування вийшли на вулиці Львова 1 листопада. А 27 вересня в Україні запрацювали нові правила та штрафи за неправильне паркування, які й регламентують роботу інспекторів із паркування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!