У Львові турецькі кухарі готують для вимушено переміщених українців у мобільній кухні

1869 0
Мобільна кухня працюватиме у різних районах міста, поблизу центрів для переселенців.
Фото пресслужба ЛМР

Фото пресслужба ЛМР

Учора, 22 березня, біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького запрацювала мобільна кухня – фургон, де готуватимуть їжу для вимушено переміщених українців. Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

«Наші друзі з посольства Туреччини погодилися підтримати вимушено переселених осіб, які зараз знаходяться у Львові. Вони надали велику польову кухню, спроможність якої – готувати впродовж дня їжу для близько 10 тисяч людей», – зазначив Євген Бойко, голова міської евакуаційної комісії.

Читайте також: Перелік вакансій для всіх, хто втратив роботу через війну

Мобільну кухню у Львові встановили за ініціативи Офісу із ліквідації наслідків катастроф та надзвичайних ситуацій Міністерства внутрішніх справ Туреччини. Готуватиме для вимушених переселенців команда турецьких кухарів.

Заплановано, що надалі їжу готуватимуть у різних локаціях міста поблизу центрів, де проживають вимушено переміщені українці.

Нагадаємо, у Львові відкрили Центр підтримки вимушено переміщених українців. Він запрацював на вул. Князя Романа, 6. Там надають юридичну допомогу переселенцям, а також допомагають  їм із пошуком роботи. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!