У Львові працюватиме цілодобова комунальна ветеринарна клініка

2944 0
Такий графік забезпечить надання першої невідкладної допомоги господарським та безпритульним тваринам 24 години на добу 7 днів на тиждень, а також повноцінний амбулаторний догляд за чотирилапими пацієнтами.
ілюстративне фото: in.ck.ua

ілюстративне фото: in.ck.ua

З понеділка, 23 квітня, Перша комунальна ветеринарна клініка (ПКВК), що діє на базі Львівського комунального підприємства «Лев», переходить на цілодобовий режим роботи, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ловці та інший персонал ЛКП "Лев" надалі продовжить працювати за звичним графіком – з 8.00 до 20.00. Проте у медичній частині ми бачимо потребу змін у режимі, адже ургентні випадки, ДТП, травми та інші прикрі ситуації трапляються з домашніми та безпритульними чотирилапими й у нічний час», – пояснює директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Читайте також: Пухнасті вихованці ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Фото

Клініка облаштована кабінетами терапії та хірургії, лабораторією, рентген-кабінетом, стаціонарним та інфекційним відділенням, де під постійним наглядом ветеринарів перебувають пацієнти. У роботі використовується сучасне обладнання, на якому ветеринарні лікарі проводять діагностичні процедури, а саме біохімічний аналіз, гемолітичний аналіз (крові), ультразвукову діагностику, електрокардіограму (діагностика серця), рентген-діагностику, стоматологічні послуги, остеосинтез тощо.

Кошти, які надходять за обслуговування господарських тварин у Першій Комунальній Ветеринарній Клініці, ЛКП «Лев» скеровує на допомогу безпритульним собакам та котикам. З розцінками Першої Комунальної Ветеринарної Клініки ви можете ознайомитись за посиланням.

Контакти ЛКП: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: (068) 535-45-45; [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!