На правах реклами

У Львові працюють над статутом громади

1558 0
Зараз розпочинається робота над статутом громади, яка чітко дасть зрозуміти, яким чином функціонує Львівська міська рада та які форми участі львів’ян в управлінні містом. Востаннє його оновлювали 2002 року.
фото: www.moyaeuropa.com.ua

фото: www.moyaeuropa.com.ua

Активна співпраця з мешканцями Львова, контроль за роботою міської ради та боротьба з корупцією. За коротку роботу в міській раді Українська Галицька Партія вже має свої напрацювання та ініціативи, над якими працюють експерти та активні люди в партії. Як розповів депутат ЛМР від Української Галицької Партії Ігор Дякович, серед пріоритетних напрямків зараз виділяють освіту.

Українська Галицька Партія також написала звернення до Верховної ради з вимогою внести зміни до законодавства з метою захисту української мови в ефірі. Також активісти партії стали ініціаторами  створення у Львові «чорної карти» громадських закладів із російською попсою. Загалом, депутати працюють над системними змінами не тільки у міській раді, але і загалом у суспільстві, розповіла депутатка  ЛМР від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович. За її словами, активісти Галицької Партії серед пріоритетних тем виділяють контролюють та слідкують над створенням статуту громади, який є маленькою «конституцією» Львова і важливим для кожного мешканця нашого міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!