У Львові правоохоронці викрили бордель. Фото

6566 0
Під час обшуків у зловмисників вилучили 22 000 гривень і 2 400 доларів.
Фото: відділ комунікації Національної поліції у Львівській області

Фото: відділ комунікації Національної поліції у Львівській області

У Львові, 28 серпня, правоохоронці затримали злочинну групу, яка налагодила бізнес із надання сексуальних послуг у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, до організації борделю причетний 33-річний львів’янин, який займався орендою приміщень, серед яких квартира, де жінки, що надавали секс-послуги, відпочивали, вів фінансовий облік та інтернет-сайт, а також рекламував інтимні послуги. 

Читайте також: У центрі Львова викрили БДСМ-студію. Фото

Зловмисник також контролював роботу повій (включаючи їхній підбір та інструктаж) і таксистів, які їх відвозили до замовників. Сутенеру допомагали дві жінки – 27-річна львів’янка та 19-річна жителька Рівного. Вони приймали телефонні замовлення, вели облік грошей, отриманих повіями, стежили, аби п’ятеро дівчат надавали послуги належної якості, і застосовували штрафні санкції, якщо вони порушували вимоги встановлених умов «праці».

Під час санкціонованих обшуків, за місцем проживання організатора бізнесу і у квартирі, де перебували повії, правоохоронці вилучили мобільні телефони, візитки з рекламою інтимних послуг, засоби контрацепції, чорнові записи щодо незаконної діяльності та 22 000 гривень і 2 400 доларів США. Крім цього, вилучили автомобіль зловмисника – «Ауді А6».

Читайте також: У Львові поліція викрила «будинок розпусти» та 48 його працівниць

Львів’янину повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 27 (види співучасників)  та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. 

Двом його спільницям повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Щодо усіх трьох вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, тривають слідчі дії.

Фото Національної поліції у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!