У Львові правоохоронці закрили дві нелегальні АЗС

2143 3
Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину.
фото: Прокуратура Львівської області

фото: Прокуратура Львівської області

У Львові прокурори разом із слідчими та оперативниками управління СБУ виявили дві нелегальні заправні станції. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Львівській області.

На підставі ухвали слідчого судді провели обшук на території паркувального майданчика «TIR» біля готельного комплексу «Катерина», що на кільцевій дорозі – західний об’їзд Львова. Під час обшуку вилучили два заправні комплекси та 3400 літрів дизельного палива. Ці об’єкти підвищеної небезпеки діяли без відповідних дозвільних документів.

Читайте також: Чи знизять мережі ціни на пальне. Думки експертів

Досудове розслідування відбувається за ознаками кримінального правопорушення, передбачене ч.1 ст.272 КК України – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого. Санкція статті передбачає штраф від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів або виправні роботи до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук 27 грудня 2019 року повідомив, що Державна фіскальна служба почала перевірку АЗС в Україні і до 9 січня мала закрити ті з них, що працюють нелегально. 



Читайте також:
14 Лютого, 2020 19:59
Максим [***]и чимсь корисни хай займуться
12 Лютого, 2020 10:00
Дядя Толя Ну добре конфіскували диз паливо з стількох заправок, хто скаже який шлях далі цього дизпалива це тонни пального ,? Можливо його передадуть війсковим? Можливо ,швидкій? Рятувальникам-- баки заправлять !!! , про це мовчать ,бо можливо деребанять мусара сбу між собою віджате у народу.
12 Лютого, 2020 09:49
Дядя Толя Коломойський наводить порядки (срають ціною укр нафті , 22 проти 26 ), куди зазор 4грв з літри , зробіть реальну ціну на укр нафті і я не буду заправлятися на наливайках , але ні з людей треба дерти три шкури , на наливайках дизель кращий білоруский,литовський, і акциз на наливайках з дизеля сплачений на кордоні коли диз паливо перетнуло кордон , чому зе не бориться за справедливу ціну палива на всіх заправках,я знаю призед підтрим 0лігарха! А ми люди платити будемо ,
ВІТАЮ ВИ ЗРОБИЛИ ЦЕ РАЗОМ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!