У Львові представлять книгу про давню історію міста

1740 0
З нагоди 110-ї річниці заснування Товариства шанувальників минулого Львова видавництво «Апріорі» видало переклад трьох львовознавчих праць початку ХХ століття.
Панорама Гогенберга 1618 року

Панорама Гогенберга 1618 року

Книги «Львівська Ратуша», «Львівські передмістя» та «Високий замок» свого часу вийшли у знаменитій серії «Львівська бібліотека» і тепер видавництво «Апріорі» зібрало їх в одному виданні у перекладі Ілька Лемка, йдеться у повідомленні видавництва.

Як зауважують видавці,  ця книга є однією із тих ланок, котрі з’єднують в єдине ціле минуле і сьогодення, створюючи на перетині епох відчуття органічної єдності із середовищем у котрому живеш, і за котре відповідаєш перед прийдешніми поколіннями.

Читайте також: Топ-10 книг про Львів

Презентація книги «Давній Львів» відбудеться у вівторок, 13 червня о 13.00 в приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (площа Ринок, 9).

Участь у презентації візьмуть перекладач Ілько Лемко, народний депутат України Оксана Юринець, Генеральний консул Республіки Польща у Львові Равал Вольський, засновник видавництва «Апріорі» Юрій Николишин та історик Андрій Козицький, який виступив науковим редактором видання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!