У Львові представлять україномовний молитовник для незрячих. Де і коли?

1809 0
У п’ятницю у Львові відбудеться презентація «Молитовника», надрукованого рельєфно-крапковим шрифтом Брайля для незрячих.
Фото: elios.org.ua

Фото: elios.org.ua

«Молитовник» виданий з благословення Святішого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. Надруковано 400 примірників, з них 60 надійшло до Львова.

Так примірники українського «Молитовника» рельєфно-крапковим шрифтом будуть передані не тільки організаціям, які опікуються незрячими, а й кільком публічним бібліотекам Львова – Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а) і сенсотеці (вул. У. Самчука, 22, Стрийський парк).

Презентація відбудеться у Львівській міській раді (каб. 230). Початок о 12.00 год.

Участь у презентації візьме владика Димитрій, митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, а також представники духовенства різних конфесій, які здійснюють пастирську опіку незрячих.

Нагадаємо, що презентація «Молитовника» української мовою шрифтом Брайля відбулась у Києві наприкінці січня 2016 року. Тоді 11-ти річний львівський школяр Остап Нестеровський вперше прочитав молитву за Україну з молитовника шрифтом Брайля виданого українською мовою.

За даними Духовна велич Львова

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!