Політична реклама

У Львові представили кандидатів у місцеві депутати від «Європейської солідарності»

4900 0
Із Олегом Синюткою ітимуть медики, освітяни, громадські активісти та журналісти.
Фото пресслужби Європейської солідарності та Христини Парубій

Фото пресслужби Європейської солідарності та Христини Парубій

Народний депутат від партії «Європейська солідарність», кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка представив команду, яка ітиме у депутати ради громади у Львові. Про це повідомляє пресслужба партії «Європейська солідарність».

«Наша команда знає, що і як потрібно робити. Це люди, які будуть разом із львів’янами впродовж усієї каденції. Я переконаний, коли через 4 роки ми будемо звітувати перед нашими містянами, кожен мешканець скаже, що Львів став містом, де хочеться жити та творити, з яким кожна людина пов’язує свою долю, тому що це команда переможців. Ми йдемо для того, щоб запропонувати свої послуги львів’янам. Таке некомфортне життя, що нині створила влада мешканцям Львова, – неподобство. Люди не мають роботи, витрачають час у «корках», не можуть віддати своїх діток в садочки чи школи. Це потрібно припинити», – сказав Олег Синютка.

Назва програми, з якою команда «Європейської солідарності» йде на місцеві вибори, – «Настав час Львова». Серед кандидатів – чинна депутатка Уляна Пак, яка очолює команду в Залізничному районі Львова.

«У нас є основні завдання в місті, які ставить перед собою команда і наш кандидат Олег Синютка. Перш за все – перетворити Львів на центр освіти, науки й інноваційної економіки. Ми бачимо, що потрібно відроджувати нашу промисловість і виробництво. Не можна пов’язувати життєдіяльність міста лише з туризмом, бо в час пандемії туризм занепав і чимало людей залишилися без роботи. Ба більше, є проблеми, яких роками не вирішують: некомфортний транспорт, сміття, нестача шкіл, садочків – ці питання нікуди не зникають і ніхто їх не розв’язує. У час коронавірусу для мене великим питанням стало обладнання медичних закладів. Десятками років лікарні занепадали й ніхто їх належно не утримував. Я впевнена, що спільно ми досягнемо багатьох цілей і виконаємо завдання, які перед собою поставили», – говорить Уляна Пак.

Фото: пресслужба Європейської солідарності та Христина Парубій

Додамо, що про намір балотуватися на посаду голови Львівської ОТГ від «Європейської солідарності» Олег Синютка заявив 6 вересня. Таке рішення підтримав лідер партії і 5-й президент України Петро Порошенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!