У Львові представили концепцію брендування громадського транспорту. Фото

6164 4
У Львові завершився конкурс ідей зовнішнього оформлення міського громадського транспорту. Професійні дизайн-студії та любителі представили свої варіанти того, як мали б виглядати автобуси, трамваї та тролейбуси на вулицях Львова.
Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Зображення проектів у своєму блозі виклав Олександр Шутюк. Він працює в департаменті розвитку Львівської міської ради.

«Всього перемовини велися майже з десятком студій графічного дизайну з різних міст України – дехто відмовився відразу, хтось зійшов з дистанції в процесі, але частина таки дійшла до фінішу та надіслала свої бачення того, як мають виглядати львівські трамваї, тролейбуси та автобуси», – написав Олександр Шутюк у своєму блозі.

Пропозиція 1.

Пропозиція 2.

Пропозиція 3.

Пропозиція 4

Пропозиція 5

Пропозиція 6

Пропозиція 7

Пропозиція 8

Пропозиція 9

Пропозиція 10

 

Як він згодом пояснив zaxid.net, розфарбовувати трамваї та тролейбуси одночасно ніхто не буде. Змінювати свій «окрас» громадський транспорт буде під час капітальних ремонтів або коли місто купуватиме нові автобуси чи трамваї.

Наразі конкурсна комісія щодо запропонованих варіантів вигляду громадського транспорт у не збиралась.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
19 Серпня, 2015 17:34
Ліда Я голосую за пропозиції 3,4,6
19 Серпня, 2015 11:37
Тетяна-дизайнер Той новий трамвай електрон виглядає найкраще з усіх запропонованих, такий жовтий який він є, не перемальовуйте нові трамваї. Решта - однаково негарно. Хочете зробити з гімна лялю? Краса не в тому, як розмалювати, а в дизайні моделі засобу, який їздить - вони у нас жахливі, як не розмальовуй.
Безкоштовний автобус в кінгкрос ше так нічо виглядає.
3А 4А теж в одни колір. Ніяких орнаментів і узорів! :( Все решта розмальовувати нема сенсу.
19 Серпня, 2015 00:19
Галина Ви спочатку придбайте новий транспорт з кондиціонерами, щоб люди не стояли один до одного, дихаючи в потилицю- це в кращому випадку. А вже потім витрачайте немалі гроші на фарбування.
18 Серпня, 2015 21:03
Смішно Дитячий садок якийсь. Дизайнери (включно з Шутюком), а ви за кордоном десь буваєте??? Не соромно отаке пропонувати?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!