У Львові представили нового прокурора області

1682 0
Сьогодні, 16 червня, у Львові представили нового прокурора області. Ним став Юрій Квятківський.
фото: publicist.in.ua

фото: publicist.in.ua

Нового прокурора представив Юрій Луценко, Генеральний прокурор України.

Останній рік 47-річний Юрій Квятківський очолював прокуратуру Луганської області.

Як інформує zaxid.net на цій посаді він запропонував створити на Донбасі спеціалізований суд у справах про сепаратизм, оскільки місцеві суди ігнорують такі справи.

У березні 2014 року працював першим заступником начальника ГУ МВС у Київській області, очоливши також Слідче управління ГУ МВС Київщини.

З серпня по жовтень 2014 року Юрій новий прокурор області перебував у зоні АТО, як командир зведеного загону працівників-правоохоронців Київщини.

До березня 2010 року Юрій Квятківський також працював першим заступником начальника ГУ МВСУ в Київській області. Проте, покинув посаду у зв’язку із хворобою. Після цього чотири роки працював у службі безпеки приватних банків – спочатку ПАТ «Банк Кредит-Дніпро», пізніше у ПАТ «Банк Національний кредит». 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!