Політична реклама

У Львові представили новий логотип аеропорту. ФОТО

2410 0
Сьогодні у Львові представили новий логотип Міжнародного аеропорту «Львів». Переможцем конкурсу на розробку логотипу став дизайнер Віктор Федюк, який зробив головним елементом логотипу - корону.

«Логотип повністю відображає те, що ми хотіли бачити. Ми хочемо, щоб наш аеропорт був найкращим і до нас та від нас літали в усі напрямки», – зазначив директор з маркетингу МА «Львів» Руслан Сабан.

Він розповів, що конкурс на визначення кращого логотипа тривав до 31 грудня 2011 року. 78 компаній та фізичних осіб подали на нього близько 250 варіантів логотипа, - повідомляє ZAXID.NET.

«Дехто подавав навіть 20 проектів логотипа. Подавали логотипи навіть з Казахстану та Польщі, але найбільше – зі Львова, і навіть діти надсилали свої роботи. В майбутньому плануємо оприлюднити їх усіх… Щодо нового логотипа, ми готуємо документи на його реєстрацію і згодом він з’явиться на наших канцтоварах, формі, на наших сувенірах до Євро-2012, а якщо встигнемо – і на будівлі нового терміналу.

Автор логотипа Віктор Федюк розповів, що його робота – це синтез літаків та корони, що відображає давню історію Львова.

Нагадаємо, на своїй сторінці у facebook "Твоє місто" провело опитування: яким, на думку читачів, буде головний елемент на логотипі Львівського аеропорту? Більшість опитаних відповіло, що лев. За корону проголосувала одна людина. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!