У Львові представили веб-портал, який дозволяє відслідковувати голосування депутатів

2126 0
Ініціатори хочуть допомогти з’ясувати, наскільки депутати корисні для виборців
фото: galinfo.com.ua

фото: galinfo.com.ua

У Львові презентували портал, де можна буде відслідковувати поіменне голосування депутатів.  Подивитись наскільки ефективно працюють депутати в контексті того, що насправді відбувається в сесійній залі в процесі голосування, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 «Платформа lviv.rada4you.org насамперед буде корисна мешканцям, які тепер зможуть подивитися, наскільки корисним є депутат, який  обирався від тої політичної партії, за яку вони голосували. Можна подивитися наскільки цей депутат є ефективним, які рішення він підтримує» -- розповідає інформаційний директор Громадянської мережі ОПОРА у Львові Ірина Швець.

За її словами, на сайті зібрано зібрано понад три тисячі голосувань Львівської міської ради, які можна аналізувати, порівнювати депутатів, можна буде подивитися, наскільки співпадають голосування депутата та його фракції, а також, хто з ким найкраще голосує.

Натомість керівник секретаріату ЛМР Юрій Лукашевський вважає, що найбільшими користувачами цього порталу стануть самі депутати міської ради.

 «Для мене особисто цей сервіс має основну цінність - дуже легко і дуже зручно, бо за будь-яким питанням можна відслідкувати, як приймали рішення в раді і як голосували ті чи інші депутати…Великий плюс цього формату – він  дає можливість різним платформам використовувати цю інформацію і відповідно робити цікаві сервіси для того, щоб займатися висвітленням голосувань», -  зазначив Юрій Лукашевський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!