У Львові презентували книгу «Місто стартапів»

2938 0
Сьогодні, 23-го грудня, у Львові відбулася презентація книги, у якій описано досвід Амстердама у розвитку екосистем підприємництва – «Місто стартапів». Видання дає цілісне бачення того, яким чином державні органи можуть працювати разом із підприємцями, щоб формувати ідеї, які розвивають місто, роблять його інноваційним і відкритим для стартапів.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У книзі автори розповідають про позитивний досвід «StartupAmsterdam» – програми, що протягом 4-х років об’єднує підприємців і представників влади у поширенні інформації про те, як розвивається місто, про технології, інкубатори, університети та стартапи Амстердаму.  

Як розповідають автори, «Місто стартапів» написали для того, щоб дати держслужбовцям та бізнесменам настанови щодо того, як вони можуть мислити і працювати разом, щоб втілювати інноваційні ідеї. «Стартап-місто – це не лише місто стартапів. Це місто інвесторів, університетів, технологічних компаній. Говорячи про Амстердам як місто стартапів, ми говоримо про усіх цих гравців. Тому, розробляючи програму розвитку стартап-міста, ми мусимо говорити про створення екосистеми», – зазначив один з авторів книги Рубен Ньювенхайс на Міжнародному конгресі мерів у Києві.

Підготувала книжку до видання «Greencubator» – громадська організація, яка ставить собі за мету розвиток енергетичного підприємства і екосистеми для зеленої економіки та енергостартапів. 

Львів’яни можуть придбати «Місто стартапів», заповнивши форму за посиланням.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!