На правах реклами

У Львові презентували Mitsubishi Eclipse Cross. 5 фактів про новинку. Відео

3736 0
11 травня в автосалоні «НІКО-Захід» відбулась презентація нової моделі Mitsubishi – стильного і технологічного компактного кросовера-купе Mitsubishi Eclipse Cross. Модний кузов, сучасні технологічні рішення та яскравий колір – пропонуємо детальніше ознайомитись з однією з найочікуваніших моделей 2018 року та переглянути в сюжеті презентацію кросовера.
Фото: mitsubishi-eclipse-cross.infocar.ua

Фото: mitsubishi-eclipse-cross.infocar.ua

1. Саме Eclipse Cross стала першопрохідцем Mitsubishi Motors у стратегії репозиціонування бренду і розширення модельного ряду. Eclipse Cross доповнить лінійку компактних кросоверів поряд із моделями Mitsubishi ASX і Mitsubishi Outlander, при цьому додасть до неї нові аспекти.

Стильний і молодіжний дизайн Eclipse Cross у кузові купе-кросовера перегукується з попередніми моделями компанії в концепції дизайнерського рішення, який зараз еволюціонував у Advanced Dynamic Shield. При цьому, модель пропонує абсолютно нові динамічні обриси, щоб підкреслити спортивну сутність моделі.

2. Зовнішність нового кросовера зазнала ряду технологічних нововведень. Так, досить складний інноваційний процес фарбування корпусу автомобіля вимагає особливої технології, тоді як спеціально розроблені програми повинні контролювати товщину шарів і забезпечувати загальний високий рівень покриття. Саме завдяки цьому колірні рішення Eclipse Cross виглядають яскраво і стильно, особливо в червоному кольорі.

3. Щоб наново зв'язати бренд із його спортивним корінням, розробники нової моделі приділили особливу увагу динаміці автомобіля. У Mitsubishi Eclipse Cross встановлена комплексна система стабілізації S-AWC (Super-All Wheel Control), яка дарує відчуття впевненого руху по різним типам поверхні. Вона поєднує в собі переваги повного приводу, який управляється електронно, і фірмову систему управління вектором тяги (AYC), яка точно розподіляє крутний момент між лівими і правими колесами за рахунок вибіркового гальмування. Залежно від дорожніх умов водій може вибрати три режими: AUTO, SNOW або GRAVEL, щоб забезпечити точне управління, чіткий прямолінійний рух і маневреність на слизьких поверхнях.

4. Що стосується технічних нововведень, вперше в Україні буде представлений автомобіль з фірмовою системою Mitsubishi Connect. Завдяки їй можна підключити смартфон, і за допомогою голосових команд управляти навігацією, включати музику і здійснювати телефонні дзвінки, не відволікаючись від дороги.

Крім того, для зручності управління мультимедійними системами, вперше в автомобілі Mitsubishi Motors застосовується окремий тачпад. Наприклад, гучність аудіо можна відрегулювати двома пальцями - провести ними по екрану контролера вниз або вгору.

5. Ще однією яскравою технічною інновацією, яка представлена в Mitsubishi Eclipse Cross, став проекційний дисплей. Він знаходиться чітко перед очима водія і надає всю важливу інформацію про рух автомобіля.

У новій моделі також присутня система кругового огляду, що якісно відрізняє автомобілі Mitsubishi Motors від конкурентів. Чотири камери розміщені по периметру автомобіля, виводячи зображення з чотирьох сторін: спереду, ззаду, ліворуч і праворуч, збираючи його в одне зображення у форматі 360°, таким чином допомагаючи з паркуванням у тісних місцях.

На українському ринку Eclipse Cross представлений у трьох комплектаціях з абсолютно новим 1,5-літровим 4-циліндровим турбодвигуном як з 6-тишвидкісною механічною, так і з автоматичною трансмісією з 8-мишвидкісним спортивним режимом.

Вартість новинки починається від 681 200 грн.

За інформацією: mitsubishi.lviv.ua



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!