Політична реклама

У Львові презентували мобільний додаток "Добре бачу"

2100 0
17 жовтня у Львові, у приміщенні центральної міської дитячої бібліотеки, що на вулиці Окуневського, 3, відбулась презентація безкоштовного мобільного додатку «Добре бачу».

 

Це перша такого роду розробка українських фахівців, яку рекомендовано застосовувати для профілактики захворювань органів зору,інформує прес-служба Львівської міськради.

За 10 днів кількість завантажень безкоштовного додатку для профілактики захворювань органів зору «Добре бачу» склала 7 тисяч, а кількість сеансів його роботи — понад 14,5 тисяч.

Вправи, які включені в мобільний додаток – далеко не нові. Їх застосовували в тібетській медицині, в медицині йоги. Присутні тут вправи з методу відомого американського офтальмолога Бейтса, - зазначила на презентації Віра Сердюченко, науковий співробітник Інституту Філатова.

Кожна з вправ мобільного додатку виконана у вигляді барвистої гри, що супроводжується голосом диктора для кращого розуміння вправи, а також веселої музичної лічилки. Займатись з ним цікаво як дітям, так і дорослим. Першими протестували новинку під час презентації у Львові маленькі відвідувачі бібліотеки

Додаток «Добре бачу» перший розроблений в Україні мобільний додаток для профілактики захворювань органів зору. Він має функціонал, який дозволяє перевірити зір. Також завдяки вправам він допоможе дорослим та дітям зняти напругу з очей, навчить, як запобігти перевтомі очей та як тренувати очні м'язи. А все це – складові, що допомагають якнайдовше зберегти добрий зір.

За основу сервісу взяті розробки, рекомендовані офтальмологами Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова НАМН України, провідного наукового закладу в сфері офтальмології в Україні. Додаток «Добре бачу» — безкоштовний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!