У Львові і Харкові одночасно презентували новий альбом Міська Барбари

1257 0
Пісні в альбомі розташовані саме в тому порядку, як їх розмістив музикант.

Учора, 14 листопада, у Львові і Харкові одночасно представили альбом «13 пісень про любов» Міська Барбари. У нього входять як нові, такі і старіші пісні. Презентація відбулася під час телемосту між Tvoemisto.tv і харківським «Накипіло».

Читайте також: «Генії поруч з нами, але вони тут ненадовго, вони позичені». Спогади про Міська Барбару

Пісні в альбомі «13ППЛ» розташовані саме у тому порядку, в якому розставив їх Місько. Перша пісня в альбомі на слова Сергія Жадана під назвою «Спини її». Крім того, є такі пісні як «Козак», «Коли потяг» на слова Володимира Сосюри, «Минає день, минає ніч», «Європа» та «Чорні мадонни».

Пісню «Спини її», каже дружина Міська Світлана Олешко, музикант співав про неї. Так вважала художниця Антоніна Денисюк.

У кліпі до пісні «Чорні мадонни» є картини Ґєника Равського, який познайомився з Міськом на початку 1990-х років. 

«Хочу подякувати Міськові, бо ми живемо і не встигаємо сказати одне одному добре слово, бо здається, що будемо тут вічно. Таке відчуття у мене було, коли ми з ним познайомилися. Він завжди мені казав «най тобі добре буде». Якось так ми жили», – ділиться спогадами Ґєник Равський. 

Нагадаємо, що Місько Барбара хотів презентувати новий альбом у свій день народження, але через раптову смерть не зміг цього зробити.

Місько Барбара – один із засновників українського року, фронтмен та соліст гурту «Мертвий півень» та автор хітів «Ми помрем не в Парижі», «Б’ютіфул Карпати», «Гуцулка Ксеня» та інших.

За 30 років існування гурту через нього пройшло близько 20 музикантів. Місько Барбара також паралельно грав у харківському театрі «Арабески».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!