У Львові презентували оновлений портал відкритих даних

1534 0
Змінився не лише дизайн, а й функціонал сайту.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

Сьогодні, 18 квітня, у Львові презентували оновлений сайт «Панель міста: портал відкритих даних». Окрім дизайну, змінився і функціонал. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Панель міста» – це відкрита платформа із показниками з різних сфер життя міста, до яких громадськість має вільний доступ. Зараз на порталі є дані про населення, бюджет міста, показники економічного розвитку, благоустрій, комунальні послуги, транспорт, освіта, охорона здоров’я, безпека, культура, адміністративні послуги тощо – усього понад 800 показників у блоках «Статистика», «Якість життя», «Стратегія». Усі ці дані можна переглянути в динаміці з 2010 року.

Читайте також: Міськрада Львова запустила чат-бот для допомоги мешканцям. Інструкція

В оновленому дизайні кожен з розділів порталу отримав свою кольорову гаму, що зберігається в усіх елементах розділу.

Усі показники «Панелі міста» автоматично завантажуються з Порталу відкритих даних та візуалізуються в зручному для сприйняття форматі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!