У Львові презентували оновлений сайт Lviv. Travel

2583 0
Оновлення обійшлося у 500 тис. грн.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Сьогодні, 2 липня, львівський туристичний офіс презентував оновлену версію промоційного сайту міста Lviv.Travel. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Із його допомогою зручно переглядати важливу інформацію про атракції міста, події та заклади, можна прокладати власний маршрут або скористатись послугами гіда. А також сайт доступний для будь-яких гаджетів.

Він складається з п’яти блоків: «Досліджуй», «Заклади», «Події», «Про Львів» та «City Card». Відтепер на сайті з’явився ще окремий блок — гіди. А в наступному релізі буде можливість замовити екскурсію, обрати гіда, фільтрувати події за датою та придбати квитки на події. Окрім цього, оновлений Lviv. Travel дає можливість забронювати житло через такі сервіси, як-от Booking.com та Expedia, а також придбати квитки на літак.

Читайте також: Ryanair оголосив розпродаж квитків зі знижкою 20% на осінні рейси

Над оновленням сайту працювали понад півроку. Це обійшлося місту у 500 тис. грн. 

Додамо, що наразі сайт доступний двома мовами — українською та англійською. Однак його планують зробити ще німецькою та польською.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!