Політична реклама

У Львові презентували відеопроект «Люди Твого міста. #Євромайдан»

2055 0
Перше Інтернет-телебачення Львова «Твоє місто» презентує проект «Люди Твого міста» (#Євромайдан). Відео про львів’ян, які не вважають себе героями. Не бояться. Не вихваляються. Розповідають про свою участь у Євромайдані.

Автор ідеї, режисер – Лана Жаб’юк. Зйомка, монтаж – Тарас Терлецький, музика – Терлецький Т.Б.

Цикл "#Євромайдан" - це перший із задуманого довготривалого проекту. Тему Євромайдану обрали першою, зважаючи на сьогоднішні події у країні. Згодом планується різний спектр тем та героїв проекту, які є Людьми Львова. 

Як зазначила автор ідеї: «Історію творять Люди. Майдан творять Люди. Львів творять Люди. Ми розпочали цикл відеосюжетів з найбільш актуальної теми на сьогодні – Євромайдану, де справді багато львів’ян. Після перемоги проект не завершиться. Ми знайомитимемо вас з достойними львів’янами, які вчать, лікують, творять, живуть у місті та для міста".      

Герой першого сюжету - отець Ростислав, батько трьох дітей.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!