На правах реклами

У Львові презентуватимуть 17 польських університетів для майбутніх студентів. Де подивитись

2398 0
У Львові Українсько-Польський Центр Освіти "UniverPL", спільно з представниками університетів Польщі, проведе презентацію «Вища освіта в Польщі».

Учасники презентації поспілкуються з представниками 17 престижних польських державних і приватних університетів Варшави, Любліна, Кракова, дізнаються про можливості безкоштовного навчання Польщі без Карти Поляка, отримають інформаційні матеріали польських університетів, дізнаються про те, які перспективи чекають випускників польських вишів та що потрібно для успішної кар'єри чи розвитку свого бізнесу в Польщі, отримають відповіді на будь-які запитання.

Коли?

3 жовтня, 18:30-20:30

Адреса

вул. Чорновола, 7 (готель «Львів»)

Вартість участі: безкоштовно!

Партнер заходу – Центр іноземних мов «ЛеоЛінг»

Учасники презентації можуть отримати знижки на вступ до Польщі і цінні подарунки від Українсько-Польського Центру Освіти "UniverPL". Для цього необхідно попередньо зареєструватися онлайн.

Також для всіх, хто хоче більше дізнатись про навчання в Польщі, Твоє місто транслюватиме презентацію наживо за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ а також на Facebook-сторінці Твого міста.

Дізнатися більше та зареєструватися для участі можна тут: https://www.univerpl.com.ua/uk/zaproshennia.html


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!