Львів'ян запрошують на презентацію книжки військового капелана

1937 0
У вівторок, 27 жовтня, в Львові відбудеться презентація книги «Соняхи. Духовність на час війни» військового капелана Андрія Зелінського. Книга є даниною пам’яті автора тим, загиблим в АТО, кого він знав особисто.
фото: tyzhden.ua, видавництво "Старого лева"

фото: tyzhden.ua, видавництво "Старого лева"

«Соняхи. Духовність на час війни» – книга написана військовим капеланом, який постійно здійснює  своє служіння в зоні АТО. Стоїть пліч-о-пліч із тими про кого пише, підтримує їх, і проводжає  в останню путь. У ній зібрані тексти про духовний вимір людського досвіду війни та про справжню любов.

«Писалося упродовж року воєнного протистояння у різних неспокійних і гарячих точках сьогоднішнього фронту. Інколи думки народжувались «там», а викристалізовувались у слово уже «тут». Тексти справжні, як і образи та почуття, в них описані. Ця книга про друзів і для друзів, а тому написана з любов’ю та глибокою й щирою вдячністю», – розповідає військовий капелан Андрій Зелінський.

Читайте також: 5 тез «про духовність на час війни» від військового капелана зі Львова

Презентація відбудеться 27 жовтня в книгарні «Є», що знаходиться на проспекті Свободи, 7. Початок о 18:00.

Джерело: видавництво «Старий Лев»

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!