Політична реклама

У Львові презентуватимуть "не таку" літературу для "майже дорослих"

1500 0
У п'ятницю, 17 січня, о 18.00 у львівській книгарні «Є» (просп. Свободи, 7) відбудеться презентація книги для підлітків Сергія Гридіна «Не такий» («Видавництво Старого Лева») та дискусія на тему «Підліткова література в Україні».

Для українських авторів підліткова література – своєрідна «терра інкогніта», ступати на яку зважуються одиниці, інформує прес-служба «Видавництва Старого Лева».

Тож не дивно, що повість Сергія Гридіна «Не такий», яка вийшла у серії «Майже дорослі» «Видавництва Старого Лева», одразу ж привернула до себе увагу. «Не такий» увійшов у шорт-ліст «Дитячої книги року ВВС-2013» , а також у ТОП-п'ять рейтингу «Книга року'2013» (номінація «Дитяче свято», категорія «Підліткова та юнацька література»).

Якою має бути література для підлітків в Україні та як знайти спільну мову письменнику з «майже дорослими» читачами – на ці запитання шукатимуть відповіді Сергій Гридін та письменниця, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка у львівській Книгарні «Є» 17 січня .

«Не такий» - це історія про хлопця, що відчуває себе «не таким» у середовищі своїх однолітків та переживає типові підліткові проблеми – знущання однолітків, непорозуміння з батьками, невпевненість у собі, ніяковість у спілкуванні з дівчатами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!