Політична реклама

У Львові презентуватимуть першу українську соціальну мережу

1490 0
WЕUА.info - українська соціальна мережа метою та завданням якої є об’єднання в Інтернет - середовищі українців та людей яким є цікавою українська культура та українство. Розпочне вона свою роботу 31 березня.

У Львові соціальну мережу WEUA презентуватимуть 31 березня за адресою: вул. Вороного, 3, - повідомляють організатори.

WЕUА заснована ініціативною групою з числа програмістів та молодіжних громадських лідерів.  Робота над сайтом почалась у вересні 2013 року.

Сайт позиціонує себе соціальною мережею для української молоді, об’єднаної ідеєю створення якісного, адекватного, інформативного та безпечного місця для спілкування.

В перспективі сайт повинен стати аналогом, але українським, на кшталт світового Facebook та ВК.

Частково сайт є відповіддю на актуальну нині в Україні тему – бойкот російських товарів, відтак пропагування українського Інтернет продукту, яким, по-суті, являється соціальна мережа.

Розробники мережі переконані, що WEUA.info стане чудовою заміною російських аналогів. Заснований на сучасному програмному забезпеченні, із зручним функціоналом, дизайном та здоровою долею патріотизму, сайт дозволить кожному користувачу знайти щось нове для себе.

За допомогою сайту можна буде спілкуватись з друзями, заводити нові знайомства, прослуховувати музику, переглядати відео та фотографії. Розробниками передбачено зручний інтерфейс сайту, який поки доступний  у трьох мовних модифікаціях – українській, російській та англійській. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!