У Львові презентують 3D-модель та відеоекскурсію княжого міста Звенигорода

2116 0
На події також вперше запрезентують айдентику історико-культурного парку «Древній Звенигород».
Візуалізацію надали автори проекту

Візуалізацію надали автори проекту

У Львові презентують 3D-модель та відеоекскурсію княжого міста Звенигорода, яке існувало на Львівщині майже тисячоліття тому. Про це повідомляють організатори.

Читайте також: Поблизу Львова побудують містечко для ІТ-фахівців. Візуалізація

На події також вперше запрезентують айдентику історико-культурного парку «Древній Звенигород», облаштування якого розпочали у селі Звенигород, що поблизу Львова.

3D модель, відеоекскурсію та айдентику розробили в межах проєкту «Древній Звенигород: брендинг та промоція княжої столиці», який підтримав Український культурний фонд, Львівська обласна державна адміністрація та Пустомитівська районна рада. 

Відвідати презентацію можна завтра, 30 жовтня, об 11:00 у конференц-залі інформаційної агенції Гал-інфо у Львові (пл. Міцкевича, 8). А о 16:00 цього ж дня 3D моделі княжого міста презентують у 204 аудиторії НУ «Львівська Політехніка». Вхід вільний.

Про проєкт розповідатимуть координаторка проекту створення Парку «Древній Звенигород» та керівниця проекту «Древній Звенигород: брендинг і промоція княжої столиці» Наталя Войцещук та архітектор проєкту Василь Петрик.

Читайте також: На Львівщині відкриють унікальний парк «Древній Звенигород». Візуалізація

Нагадаємо, торік проект «Городище літописного міста Звенигород» переміг у конкурсі ініціатив регіонального розвитку, і на його реалізацію у межах секторальної бюджетної підтримки ЄС, виділять орієнтовно 12 млн грн. Замовником проекту є департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації. Офіційне відкриття парку запланували орієнтовано на 2020 рік.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!