Політична реклама

У Львові презентують книгу з іспитом совісті для бізнес-лідера

1032 0
28 квітня в Українському католицькому університеті відбудеться презентація україномовного перекладу видання «Покликання лідера бізнесу» за участю співавтора декана факультету соціальних наук Папського університету св. Томи Аквінського в Римі професора Гелен Елфорд. Після презентації відбудеться дискусія про покликання бізнес-лідерів та соціальну місію підприємництва.

Головний лейтмотив книги ‒ бізнес-лідери покликані привести сучасний економічний і фінансовий світ до принципів людської гідності і загального блага. «Покликання лідера бізнесу» ‒ це видання про місію підприємців, які працюють у численних бізнесових інституціях і про виклики та можливості, які їм пропонує діловий світ у контексті глобальних змін. У ньому сформульовано шість практичних принципів для бізнесу у світлі християнського вчення, у додатку – іспит совісті для бізнес-лідера.

"Важлива частина покликання бізнес-лідера – дотримуватися етичних соціальних принципів у звичному ритмі життя ділового світу. Християнські лідери бізнесу – це люди дії, які продемонстрували справжній підприємницький дух, великодушно приймаючи, з вірою і відповідальністю, даний Божий дар – покликання до бізнесу", – вважають автори книги.

Сестра Гелен Елфорд – професор, декан факультету соціальних наук Папського університету св. Томи Аквінського в Римі, радник Папської Ради «Справедливість і Мир», керівник міжнародного дослідницького проекту «Етика та соціальна відповідальність бізнесу».

Довідка:

Презентація відбудеться 28 квітня о 17:00 в Українському католицькому університеті, вул. Хуторівка 35а, конференц-зал.
Реєстрація на зустріч за посиланням.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!