У Львові презентують медіапроєкт «Католицизм». Де подивитись

2824 0
Світовий бестселлер уперше видали українською.

Згромадження Сестер святого священномученика Йосафата УГКЦ спільно з видавництвом «Свічадо» уперше видали українською мовою світовий бестселлер авторства американського єпископа Роберта Баррона «Католицизм: мандрівка до серця віри».

Медіапроєкт «Католицизм», окрім книжки, передбачає також дубляж українською Українською мовою 10-серійного фільму та навчальної програми.

Детальніше про це сьогодні, 8 червня, о 16:00 в ефірі медіа-хабу «Твоє місто» говоритимуть єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ Володимир, єпископ-помічник Львівської архидієцезії РКЦ Едвард Кава, Мирослав Маринович, український правозахисник, релігієзнавець, співзасновник української Гельсінської групи, Богдан Трояновський, директор видавництва «Свічадо», отець Олег Кіндій, професор кафедри богослов’я, доктор патристичного богослов’я, а також промоутерка проєкту в Україні сестра Климентія Луків згромадження Сестер святого священномученика Йосафата УГКЦ.

Подивитись презентацію можна буде на фейсбук-сторінці, Youtube-каналі та сайті медіа-хабу «Твоє місто», а також на фейсбук-сторінці «Католицизм».

Головним меценатом проєкту в Україні є Богдан Батрух – режисер, продюсер і кіноексперт, засновник кінодистриб'юторської компанії «B&H Film Distribution». Завдяки його підтримці здійснено переклад книги, а також готується дубляж фільму українською мовою та навчальна програма.

Книжка запрошує читача відкрити для себе по-новому і поглибити християнську віру, ознайомитися з багатством Христової Церкви та її великим внеском у розвиток світової цивілізації. «Католицизм» представлений у соціальних мережах «Фейсбук» та «Інстаграм», де промотори розповідатимуть про розвиток проєкту та ділитимуться досвідом праці. Придбати книжку можна безпосередньо у сестер йосафаток через онлайн форму замовлення, у книгарнях і на сайті видавництва «Свічадо».

Читайте також: Львів'ян просять підтримати на карантині видавництво Свічадо

Роберт Еммет Баррон (19.11.1959) – єпископ-помічник католицької дієцезії Лос-Анджелеса, проповідник, письменник і богослов. Він один з найпопулярніших авторів на Амазон, кореспондент із релігійних питань для NBC, коментатор для телеканалів FOX News, CNN і EWTN.

Роберт Баррон – засновник всесвітньої медійної християнської організації «Word on Fire», яка за допомогою інструментів нових медій сягає мільйонних авдиторій, навертаючи людей до Католицької Церкви. Його регулярні відео на ютубі зібрали понад 50 млн переглядів, а на сторінці у мережі «Фейсбук» він має понад 2 млн підписників. Роберт Баррон виступав з лекціями перед працівниками компаній Фейсбук, Ґуґл й Амазон, був серед основних доповідачів на багатьох конференціях і заходах у різних куточках світу.

Найновіший проєкт єпископа - Інститут Євангелізації «Word on Fire Institute» - ще один осередок духовного та інтелектуального розвитку і формації задля проголошення Христа у сучасному світі через культуру та мистецтво.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!