У Львові презентують мобільний додаток «ЦНАП у смартфоні». Відео наживо

3493 0
Усю інформацію про послуги ЦНАПів та необхідні документи відтепер можна отримати через застосунок.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Відтепер усю необхідну інформацію про послуги ЦНАП можна дізнатись завдяки мобільному додатку від компанії EasyPay, розробленого на технології JetBeep. Презентують його сьогодні о 10:30 у ЦНАПі за адресою площа Ринок, 1.

«Мобільний додаток, який ми пропонуємо для використання, дозволяє нам одразу привітати клієнта, запропонувати всі види послуг і також миттєво надіслати потрібну інформацію, бланки, переліки документів. Для зворотного зв’язку є анкета в смартфоні. Це тільки перші кроки. Далі, якщо ідея сподобається львів’янам, спільно із JetBeep та EasyPay обіцяємо багато новинок», – розповідає Валентина Бартошик, керівниця управління адмінпослуг ЛМР.

Читайте також: ЦНАПи Львова консультуватимуть підприємців

В майбутньому користувач буде мати можливість зареєструватись до ЦНАП через мобільний додаток EasyWallet UА, дізнаватись про настання черги та номер робочого місця адміністратора, матиме швидкий доступ до персональних даних та інформацію про прийняття документів, термінів розглядів та готовність послуг.

Також незабаром послуги, які надає ЦНАП, також можна буде сплатити через додаток EasyWallet UА.

Tvoemisto.tv транслюватиме презентацію наживо. Подивитись її можна на нашій сторінці у Facebook. Початок – о 10:30.

Партнерська публікація

ТЕГИ: ЦНАП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!