Посібник «Успішний експорт до ЄС». Як отримати безкоштовно

2149 0
Посібники з підтримки експорту в ЄС «Успішний експорт до Європейського Союзу» та «Тимчасове ввезення/вивезення товарів. Путівник карнетами АТА» презентують 15 квітня у Львові.

Про це повідомили в Львівській торгово-промисловій палаті.

«Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом  (і створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС) відкрило нові можливості українським підприємцям і промисловцям для торгівлі з Європейським Союзом. Для допомоги українським підприємствам, які бажають вийти на європейський ринок, Львівська торгово-промислова палата за підтримки Німецько-українського проекту у сфері економіки видала практичний посібник «Успішний експорт до Європейського Союзу», –  зазначається в повідомленні.

У цьому посібнику зібрані поради для успішного експорту в країни ЄС.

Як додали в Львівській торгово-промисловій палаті, процеси глобалізації світової торгівлі зумовили значне зростання тимчасового вивезення/ввезення товарів за/з-за кордону в комерційних, гуманітарних, соціальних чи туристичних цілях.

Для спрощення митних процедур при цьому у світі запроваджено систему так званих «карнетів АТА». Практичні аспекти застосування «карнетів АТА» зібрані в іншому посібнику, який видала Львівська ТПП за підтримки Німецько-українського проекту у сфері економіки.

До участі у презентації запрошуються представники підприємств, які планують розпочинати експорт в ЄС або вже успішно експортують і хочуть розширити свої ринки збуту.

Кожен учасник отримає примірники посібників безкоштовно.

Презентація відбудеться 15 квітня у приміщенні Львівської торгово-промислової палати за адресою м. Львів, Стрийський парк, 14. Початок о 15:00.

Участь у презентації є безкоштовною, але кількість місць обмежена. Для участі необхідно заповнити анкету до 14.04.2015 р.

Детальніше про захід та анкета учасника на: http://lcci.com.ua/events/event/prezentaciya-posibnykiv-z-pidtrymky-eksportu-do-yes/

Контактна особа для додаткових питань і надсилання анкети: Галина Мотиль.

тел./факс: (032) 276 46 13; e-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!