У Львові презентують унікальну книгу з технологією доповненої реальності

2113 0
Ілюстратором видання «Аліси в країні див» виступила Євгенія Гапчинська.
фото: www.zerkalo.lv

фото: www.zerkalo.lv

Завтра, 10 грудня у Львові презентують унікальне видання «Аліси в країні див» Льюїса Керрола з авторськими ілюстраціями Євгенії Гапчинської та технологією доповненої реальності. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Такої "Аліси" Львів ще на бачив. Самобутні персонажі Євгенії Гапчинської – зворушливі, наївні та кумедні нададуть вже знайомій казці англійського письменника особливої душевності та затишку. Улюблені герої "оживатимуть" у руках маленьких читачів за допомогою спеціального додатку WONDERLAND – AR», – розповідають організатори.

Презентація книги проходитиме о 12:00 год. у Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича (вул. Кушевича, 1) та о 14.30 год. в приміщенні дитячої бібліотеки-філії № 42 (вул. Патона 4/2). На глядачів чекатимуть яскрава презентація з можливістю власноруч оцінити книгу в доповненій реальності, а також цікаві конкурси та подарунки. Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!